Költségcsökkentés EU roaming beszéd és internet (EU külföld)Tájékoztatjuk, hogy az alábbi szolgáltatások az európai uniós szabályozás szerint úgynevezett alternatív roaming díjszabást biztosítanak. Ez azt jelenti, hogy 2017.06.15. naptól a szolgáltatásra tekintettel az Európai Unión (és az 1-es roaming díjzóna egyéb országain) belül a roamingszolgáltatásokat a szabályozott roamingdíjaktól eltérő díjakon veszi igénybe.

Tájékoztatjuk, hogy az adott szolgáltatás az Európai Unión (és az 1-es roaming díjzóna egyéb országain) belüli utazásai során a szolgáltatás csomag által meghatározott díjakon veheti igénybe.
Ebben az esetben a tarifacsomagban foglalt internet nem, csak a szolgáltatásban foglalt internet használható fel EU országaiban, ill. a szolgáltatásban foglalt percek fölötti beszélgetés bruttó 40 Ft/perc.

Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben +0-val hív nemzetközi hívószámot hívószámáról, úgy az aktivált EU Roaming Plus szolgáltatás kedvezménye nem érvényesül.


EU Roaming és nemzetközi szolgáltatás csomagok:

Szolgáltatás Roaming hívásfogadás EU országok hálózatain Lebeszélhető EU Roaming és EU Nemzetközi perc keret Felhasználható EU roaming adatkeret Havidíj (bruttó Ft)
EU Roaming Plus S KORLÁTLAN 500 perc/hó 100 MB/hó 2991 Ft
EU Roaming Plus M KORLÁTLAN 2000 perc/hó 200 MB/hó 5241 Ft
EU Roaming Plus L KORLÁTLAN 5000 perc/hó 500 MB/hó 7144 Ft

"KORLÁTLAN díjmentes hívás fogadás az EU teljes területén. Bármely EU országból Magyarországi hívószám ill. bármely EU országból (így Magyarországról is!) bármely EU ország alapdíjas vezetékes ill. mobil hívószámának hívása akár bruttó 1,43 Ft/perc a legnagyobb keret optimális kihasználásával.
* Szolgáltatásban foglalt kereten felüli forgalmi díj bruttó 40 Ft/perc a hónap végéig.

Vissza a lap tetejére


1. nemzetközi zónába tartozó országok

Ausztrália vezetékes, Ausztria vezetékes, Csehország vezetékes, Finnország vezetékes, Franciaország vezetékes, Görögország vezetékes, Hollandia vezetékes, Izrael vezetékes, Nagy-Britannia és Észak-Írország vezetékes, Németország vezetékes, Norvégia vezetékes, Olaszország/Vatikán vezetékes,Románia vezetékes Spanyolország vezetékes, Svájc vezetékes, Svédország vezetékes, Szlovákia vezetékes, USA (beleértve Kanada, Amerikai Virgin-szigetek, Puerto Rico, Hawaii)

Vissza a lap tetejére