1. Internet mobiltelefononA hívószámainkon aktív internet csomagokról:
A beszéd célú m-flott hívószámok többségének tarifája tartalmaz internet adatkeretet. Belföldi internet használattal nem merülhet fel a havi alapdíjon túl többlet (forgalmi) költsége. Minden internet csomag időben korlátlan és az egész hónap során biztosítja az internet hozzáférést. A havi adatkeret a max. elérhető sebesség miatt lényeges. Havi adatkereten belül a maximális le-/feltöltés 300/50 Mbps. A havi adatkeret elérését követően is használható az internet hozzáférés és a további használatnak nincs többlet díja, csupán a hálózat az elérhető max. le-/feltöltést a csomagnak megfelelőre lassítja a hónap végéig. 4 GB és fölötti adatkeretek esetében lassítva max. 256/128 kbps, a 4 GB alatti csomagok esetében lassítva 64/64 kbps érhető el. A további használatnak nincs többlet díja.

Mobil internet szolgáltatás az előfizetésben:
    1.1. Tarifában foglalt internet használata a mobil telefonon (egy SIM kártyával egy mobil eszközön)


    1.2. HotSpot-ként WiFi útján másik eszköz számára megosztva (telefon, tablet, laptop …) lásd alábbi ábra


    1.3. Tarifában foglalt internet együttes használata kettő SIM kártyával két távoli helyen akár egy időben (adatmegosztó SIM_2 kártyával) másik telefonnal, tablettel, laptoppal, USB stick modemmel, … legyen a SIM_2 kártya az előfizetéstől (SIM_1) akár több száz kilométerre is. lásd alábbi ábra


A havi adatkeret együtt felhasználását követően mindkettő kártyára a fenti lassítási szabály érvényes a hónap végéig. A SIM_2 kártyáról GSM hívás nem kezdeményezhető és nem fogadható, csakis internet és SMS szolgáltatás érhető el vele. Egy (SIM_1) kártyához egy (SIM_2) igényelhető.

TIPP Beszéd előfizetés adatmegosztó SIM_2 kártyájának alkalmazására: Család egy eszköze számára (pl.: telefon, tablet, laptop ...) ill. alkalmazott feladatköréhez internet hozzáférés biztosítása fix havi díjon.
Egyéb alkalmazások: riasztó, kapu nyitó, kamerák, egyéb távolról vezérelhető ill. felügyeleti eszközök számára internet hozzáférés ill. SMS kommunikáció biztosítása.
Bővebben