ESET Mobile Security telepítése

Internetezzen zavartalanul Androidos okostelefonján és táblagépén is! Az ESET Mobile Security vírus- és kémprogram-, valamint adathalászat elleni védelem moduljával személyes adatait maximális biztonságban tudhatja, míg a Lopásvédelem funkció gondoskodik eltűnt eszköze védelméről.

1. Lépés

Telefonján lépjen be az alkalmazások menübe, majd keresse meg a Play Áruházat és indítsa el.

1. kép

2. Lépés

Jobbra fennt a kis nagyító ikonra kattintva tud keresni. Írja be a keresőmezőbe, hogy eset.

2. kép

 
Vissza a lap tetejére
 

3. Lépés

Az első találatot megnyitva, jobbra fennt a telepítés gomb, melyre kattintva egy megerősítést kér a rendszer, illetve tájékoztatja, hogy az alkalmazás mihez férhet hozzá.
Ezt elfogadva, az alkalmazás magától települ és megjelenik az Alkalmazások menüben.

3. kép

4. kép

4. Lépés

Az alkalmazást indítva el kell fogadnia a Felhasználási feltételeket, valamint ha a telefonján használttól eltérő nyelven szeretné használni az alkalmazást itt beállíthatja.


5. kép

 
Vissza a lap tetejére
 

5. Lépés

Következő lépésként hozzá kell járulnia, hogy az alkalmazás hozzáférjen a telefonja aktuális helyzetéhez, ez elvesztés/ellopás esetén hasznos.


6. kép

6. Lépés

Bekapcsolhatja az Eset LiveGrid szolgáltatást, amely a világ minden pontjáról gyűjtött adatokat használva biztosítja a legújabb kártevőkkel szembeni legmagasabb szintű védelmet. A szolgáltatás bekapcsolása opcionális.

7. kép

 
Vissza a lap tetejére
 

7. Lépés

Bekapcsolhatja a Kéretlen alkalmazások keresése funkciót. Ezek nem feltétlen biztonsági kockázatot jelentenek sokkal inkább fölöslegesen foglalhatják a telefon erőforrásait, illetve kéretlen tartalmakat jeleníthetnek meg. A szolgáltatás bekapcsolása opcionális.

8. kép

8. Lépés

Engedélyeznie kell a telefon fájljaihoz való hozzáférést, hiszen az alkalmazás csak így tudja ellátni a legfőbb funkcióját.9. kép

 
Vissza a lap tetejére
 

9. Lépés

Meg kell adnia egy működő e-mail címet licenc-e használatához.

10. kép

10. Lépés

Megjelenik az alkalmazás főképernyője, a jobb felső menüt(3 pont) előhívva megadhatja a tőlünk kapott licenc kulcsát, válassza a Licenc menüpontot.

11. kép

 
Vissza a lap tetejére
 

11. Lépés

Válassza ki a Licenckulcs megadása lehetőséget.

12. kép

12. Lépés

Írja be a tőlünk kapott kulcsát majd kattintson az Aktiválás gombra.

13. kép

 
Vissza a lap tetejére
 

 
Vissza az előző oldalra