Hírek - aktualitások


Újaknak is AKCIÓ a Facebook.com/e-nett.hu oldalon! Internet kártyák után a beszéd kártyákra is igényelhető 50 GB és KORLÁTLAN (XL) internet! Az 50 GB és a kisebb internet szolgáltatás csomagok az EU-ban is felhasználhatóak! Ezekhez belföldi adatmegosztó (SIM2) kártya is rendelhető. Ezzel másik okos telefon, okos óra vagy laptop (4G USB stickkel) számára internet egész hónapban belföldön.

Vissza a lap tetejére


<<< VoLTE technológia a TELENOR hálózaton egyes TELENOR készülékekkel! A forgalmi helyzetet figyelembe vevő online navigációról vagy internetezésről beszélgetés közben sem kell lemondani! https://e-nett.hu/VOLTE.php >

Vissza a lap tetejére


Újaknak is EXTRA kedvezmény az új 24UP tarifákkal ! Akár 0Ft-ért: Honor 7S DS vagy LG K9 DS (fekete) vagy Huawei Y5 (2018) DS (fekete) vagy Samsung Galaxy J4+ DS vagy Huawei MediaPad T2 7.0 tablet! Amíg a készlet ill. akció tart!

Vissza a lap tetejére


KORLÁTLAN INTERNET DUO Egyetlen előfizetéssel korlátlan internet 2 db SIM = két helyen! Otthon - albérlet - üzlet - iroda - nyaraló ... www.e-nett.hu/tarifakarhipernet.php max. 300/50 Mbps LAST MINUTE már csak a gyorsaknak !!!

Vissza a lap tetejére


Kényelmesen bankolhat mobiljával. EXTRAK menü pontban csokorba foglaltuk a vezető bankok alkalmazásait. Hitelkerete meghatározásával megyei éves autópálya matrica vásárlás mobiljáról.

Vissza a lap tetejére


SPORT eseményeket kíván követni mobil nettel mobilon, tableten, laptopon? A MyTV alkalmazással az M4 és további 8 TV csatorna műsorait adatkeretének fogyasztása nélkül nézheti belföldön. Részletek extrák / mytv oldalunkon.

Vissza a lap tetejére


<<< Velünk Ön is támogatja: a Szívbeteg Csecsemőkért KH Alapítvány -t valamint az óvodás és kisiskolás sakkot és focit >

Vissza a lap tetejére