Hírek - aktualitások


Kérjük új szolgáltatás, hívószám ill. készülék (laptop, tablet, projektor, telefon, TV ...) megrendeléseknél a díjmentes postai/futár útján megküldést válassza, mert az üzletekben kiszolgálás rendje napról napra változik. info@e-nett.hu

Vissza a lap tetejére


Akciók! Iskola kezdés vagy online számlázás? Hozzá LAPTOP + TELEFON együttes vásárlása esetén AJÁNDÉK 4G USB modem! Vagy TABLET és BLUETOOTH billentyűzet HU kiosztással és tokkal együtt! Kamatmentes részletre is! Részletek Ügyfélirodába belépve ill. Ügyfélszolgálatunkon és www.e-nett.hu/kapcsolatfelvetel.php éjjel-nappal. Visszavonásig ill. amíg a készlet tart.

Vissza a lap tetejére


Újdonság! MacBook -ok az árlistában! Díjmentes kiszállítással kamatmentes részletre szeptember végéig ill. a készlet erejéig. Megfelelő tarifa választással egész hónapban kézben tarthatja OKOS INGATLAN ill. Távfelügyeleti rendszerét!

Vissza a lap tetejére


Felhívjuk szíves figyelmét, amennyiben a CallVoIP hívások során a készülékén történő hangrögzítés beállításra kerül, erről beszélgető partnereit a vonatkozó jogszabályok szerint tájékoztassa. Köszönjük odafigyelését!

Vissza a lap tetejére


e-smart Komplexebb szolgáltatásaink között a rendszer és épület felügyelet, Smart ingatlan, távmenedzsment szolgáltatások. Egyedi igények pontosítása, bővebb információ és ajánlat ügyfélszolgálatunkon. Telephelyek és dolgozók közötti "belső" VoIP alapú kommunikáció!

Vissza a lap tetejére


e-office Komplett otthoni informatika, home working, távtanulás, teljes vállalkozói adminisztrációhoz eszközrendszer: projektor, számítógép/laptop, nyomtató/szkenner, tablet, telefon és alközpont. Igényre előkonfigurálás, szoftver előtelepítés, vírus- és adatvédelem. Üzemeltetés támogatás is Partnereink bevonásával. TeamPoint Partnerek jelentkezését várjuk! Partnerré válás iránti érdeklődés Ügyfélszolgálatunkon és e-nett.hu/kapcsolatfelvetel.php

Vissza a lap tetejére


Születésnapi akció októberben született Ügyfeleinknek! ... Nem játék, hanem ajándék! ... Ajándékként egy lépcsővel nagyobb szélessávú belföldi és EU adatkeretet használhat hívószámán születésnapja hónapjában, csak igényét jelezze >>> facebook.com/e-nett.hu <<< oldalunkon. Oldalunkon mutatott aktivitással az ajándékot igénylő Ügyfeleink már az eggyel nagyobb belföldi és EU szélessávú internet adatkeretet használják születésük hónapjában: Alsónémedi, Bonyhád-Majos, Budapest, Felsőtárkány, Miskolc, Pókaszepetk, Siófok, Székesfehérvár, Szentlőrinc, Szentlőrinckáta, Úri.

Vissza a lap tetejére


Egyre több jelzést kaptunk, hogy külföldi telefonszámokról érkeznek hívások (akár az éjszaka közepén), pedig nincs ismerős az adott országban. Az akár extrém magas költségek elkerülésére javasoljuk az ilyen hívások fogadását elkerülni, visszahívni semmiképpen nem javallott! A kiszolgálással és a szolgáltatásokkal kapcsolatos információkat itt és a facebook.com/e-nett.hu oldalon frissítjük.

Vissza a lap tetejére


<<< Velünk Ön is támogatja: a Szívbeteg Csecsemőkért KH Alapítvány -t valamint az óvodás és iskolás sakkot és a gyerek focit >

Vissza a lap tetejére