Hírek - aktualitások


!!! 10 új tarifával bővült a választék !!! AKCIÓ a Facebook-on! Internet kártyák után a beszéd kártyákra is igényelhető 50 GB és KORLÁTLAN (XL) internet! Az 50 GB és minden kisebb internet csomag esetében adatmegosztó (SIM2) kártya is rendelhető. Ezzel másik okos telefonnak, okos órának vagy egy laptopnak (USB stickkel) internet egész hónapban belföldön.

Vissza a lap tetejére


Karácsonykor 2018. december 24. és 26. között korlátlan belföldi adatkeret áll rendelkezésre minden m-flott hívószámán!

Vissza a lap tetejére


LAST MINUTE már csak a gyorsaknak !!! KORLÁTLAN INTERNET DUO Egyetlen előfizetéssel korlátlan internet 2 db SIM = két helyen! Otthon - albérlet - üzlet - iroda - nyaraló ... www.e-nett.hu/tarifakarhipernet.php max. 300/50 Mbps

Vissza a lap tetejére


Kényelmesen bankolhat mobiljával. EXTRAK menü pontban csokorba foglaltuk a vezető bankok alkalmazásait. Kérjük írja meg, melyik alkalmazást javasolja még szerepeltetni.

Vissza a lap tetejére


SPORT eseményeket kíván követni mobil nettel mobilon, tableten, laptopon? Az M4 TV csatorna műsorait a MyTV alkalmazással adatkeretének fogyasztása nélkül nézheti. Részletek extrák / szórakozás / mytv oldalunkon.

Vissza a lap tetejére


<<< Velünk Ön is támogatja: a Szívbeteg Csecsemőkért KH Alapítvány -t valamint az óvodás és kisiskolás sakkot és focit >

Vissza a lap tetejére