Hírek - aktualitások


Születésnapi akció májusban születetteknek! Ajándékként egy lépcsővel nagyobb belföldi és EU adatkeretet használhat hívószámán születésnapja hónapjában. Részletek: facebook.com/e-nett.hu

Vissza a lap tetejére


Jelentős változás az árlistában: Apple iPhone 8 64GB 185.990-Ft lett a 210.990-Ft helyett (- 25.000-Ft)

Vissza a lap tetejére


Frissek a készülék árlistában: Samsung Galaxy A40 DS 58.990,-Ft és Galaxy A50 DS 83.990,-Ft , Huawei Y6 2019 32GB DS 41.990,-Ft.

Vissza a lap tetejére


Újaknak is AKCIÓ a Facebook.com/e-nett.hu oldalon! Internet kártyák után a beszéd kártyákra is igényelhető 50 GB és KORLÁTLAN (XL) internet! Az 50 GB és a kisebb internet szolgáltatás csomagok az EU-ban is felhasználhatóak! Ezekhez belföldi adatmegosztó (SIM2) kártya is rendelhető. Ezzel másik okos telefon, okos óra vagy laptop (4G USB stickkel) számára internet egész hónapban belföldön.

Vissza a lap tetejére


<<< VoLTE technológia a TELENOR hálózaton egyes TELENOR készülékekkel! Beszélgetés közben sem kell lemondani a forgalmi helyzetet figyelembe vevő online navigációról vagy internetezésről ! https://e-nett.hu/VOLTE.php >

Vissza a lap tetejére


Újaknak is EXTRA kedvezmény a 24UP tarifákkal ! Akár 0Ft-ért: Honor 7S DS vagy Xiaomi REdmi 6 ! Amíg a készlet ill. akció tart!

Vissza a lap tetejére


KORLÁTLAN INTERNET DUO Egyetlen előfizetéssel korlátlan internet 2 db SIM = két helyen! Otthon - albérlet - üzlet - iroda - nyaraló ... www.e-nett.hu/tarifakarhipernet.php max. 300/50 Mbps LAST MINUTE már csak a gyorsaknak !!!

Vissza a lap tetejére


Kényelmesen bankolhat mobiljával. EXTRAK menü pontban csokorba foglaltuk a vezető bankok alkalmazásait. Hitelkerete meghatározásával megyei éves autópálya matrica vásárlás mobiljáról.

Vissza a lap tetejére


SPORT eseményeket kíván követni mobil nettel mobilon, tableten, laptopon? A MyTV alkalmazással az M4 és további 8 TV csatorna műsorait adatkeretének fogyasztása nélkül nézheti belföldön. Részletek extrák / mytv oldalunkon.

Vissza a lap tetejére


<<< Velünk Ön is támogatja: a Szívbeteg Csecsemőkért KH Alapítvány -t valamint az óvodás és kisiskolás sakkot és focit >

Vissza a lap tetejére