Hírek - aktualitások


Születésnapi akció szeptemberben született Ügyfeleinknek! ... Nem játék, hanem ajándék! ... Ajándékként egy lépcsővel nagyobb szélessávú belföldi és EU adatkeretet használhat hívószámán születésnapja hónapjában, csak igényét jelezze >>> facebook.com/e-nett.hu <<< oldalunkon. Oldalunkon mutatott aktivitással az ajándékot igénylő Ügyfeleink már az eggyel nagyobb belföldi és EU szélessávú internet adatkeretet használják születésük hónapjában: Alsónémedi, Bonyhád-Majos, Budapest, Felsőtárkány, Miskolc, Pókaszepetk, Siófok, Székesfehérvár, Szentlőrinc, Szentlőrinckáta, Úri.

Vissza a lap tetejére


Független mobil telefonok részletre is: CAT B25 DS 855-Ft/hó és Doogee X60 L 1680-Ft/hó valamint Xiaomi Redmi GO havi részlete 1169-Ft/hó !

Vissza a lap tetejére


BŐVÜLÉS AKCIÓ Legyünk a saját mobil flottája: Igényeljen Ön vagy ismerőse új hívószámot vagy csatlakozzon már meglévő hívószámával az e-nett mobil flottához és nyerjen 4G-s USB STICK MODEMET és hozzá 2 hónapra OSZTHATÓ KORLÁTLAN BELFÖLDI SZÉLESSÁVÚ INTERNETET! (laptop, PC, stb. számára) A sorsoláson minden 2019.08.01. és 2019.08.23. közötti újabb hívószám (új vagy meglévő hívószám hordozása) és annak ajánlója is részt vesz. Aki nem nyer, az választhat https://e-nett.hu/akcio.php Az új hívószámot igényeltek vagy meglévő hívószámmal csatlakozottak közötti sorsoláson 4G-s USB stick modemet és hozzá 2 hónapra korlátlan belföldi szélessávú internetet nyert Ügyfeleink: Z.Kft./Újlengyel; V.Dávid/Ádánd; H.László/Nemesvámos! Gratulálunk a nyereményhez!

Vissza a lap tetejére


Újaknak is EXTRA kedvezmény a 24UP tarifákkal vagyis 24 havi tarifahűséggel: 0Ft-ért Xiaomi REdmi GO ! Minden más készülékből -35.000 / -30.000 / -25.000-Ft extra kedvezmény amíg a készlet ill. akció tart! Csak a belföldi internet igényt tartsd 24 hónapig. A lebeszélhető percekben nullától korlátlanig díjmentes a változtatás közben is!

Vissza a lap tetejére


INTERNET DUO Egyetlen előfizetéssel 2 db internet SIM = két helyen! Otthon - albérlet - üzlet - iroda - nyaraló ... www.e-nett.hu/tarifakarhipernet.php max. 300/50 Mbps LAST MINUTE már csak a gyorsaknak !!!

Vissza a lap tetejére


Kényelmesen bankolhat mobiljával. EXTRAK menü pontban csokorba foglaltuk a vezető bankok alkalmazásait. Hitelkerete meghatározásával megyei éves autópálya matrica vásárlás mobiljáról.

Vissza a lap tetejére


<<< VoLTE technológia a TELENOR hálózaton egyes TELENOR készülékekkel! Beszélgetés közben sem kell lemondani a forgalmi helyzetet figyelembe vevő online navigációról vagy internetezésről ! https://e-nett.hu/volte.php >

Vissza a lap tetejére


<<< Velünk Ön is támogatja: a Szívbeteg Csecsemőkért KH Alapítvány -t valamint az óvodás és kisiskolás sakkot és focit >

Vissza a lap tetejére