Hírek - aktualitások


Xiaomi Redmi 7A, Dual SIM, 2/32GB, fekete akcióban 35.000-Ft október 25-ig vagy a készlet erejéig. Bármely UPXL tarifával 0-Ft -ért elvihető!

Vissza a lap tetejére


Születésnapi akció novemberben született Ügyfeleinknek! ... Nem játék, hanem ajándék! ... Ajándékként egy lépcsővel nagyobb szélessávú belföldi és EU adatkeretet használhat hívószámán születésnapja hónapjában, csak igényét jelezze >>> facebook.com/e-nett.hu <<< oldalunkon. Oldalunkon mutatott aktivitással az ajándékot igénylő Ügyfeleink már az eggyel nagyobb belföldi és EU szélessávú internet adatkeretet használják születésük hónapjában: Alsónémedi, Bonyhád-Majos, Budapest, Felsőtárkány, Miskolc, Pókaszepetk, Siófok, Székesfehérvár, Szentlőrinc, Szentlőrinckáta, Úri.

Vissza a lap tetejére


SPORT eseményeket kíván követni mobil nettel mobilon, tableten, laptopon? A MyTV alkalmazással az M4 és további 8 TV csatorna műsorait adatkeretének fogyasztása nélkül nézheti belföldön. Részletek extrák / mytv oldalunkon.

Vissza a lap tetejére


Újaknak is EXTRA kedvezmény a 24UP tarifákkal vagyis 24 havi tarifahűséggel: minden készülékből -35.000 / -30.000 / -25.000-Ft extra kedvezmény amíg a készlet ill. akció tart! Csak a belföldi internet igényt tartsd 24 hónapig. Emelni emelhetsz egy hónapra is és vissza is állíttathatod! A lebeszélhető percekben nullától korlátlanig díjmentes a változtatás közben is!

Vissza a lap tetejére


Kényelmesen bankolhat mobiljával. EXTRAK menü pontban csokorba foglaltuk a vezető bankok alkalmazásait. Hitelkerete meghatározásával megyei éves autópálya matrica vásárlás mobiljáról.

Vissza a lap tetejére


<<< VoLTE technológia a TELENOR hálózaton egyre több TELENOR készülékekkel! Beszélgetés közben sem kell lemondani a forgalmi helyzetet figyelembe vevő online navigációról vagy internetezésről, közösségi információkról ! https://e-nett.hu/volte.php >

Vissza a lap tetejére