Hírek - aktualitások


>>> Megértését kérjük és köszönjük! A személyes és telefonos Ügyfélszolgálat dec. 14. napon zárva tart. Honlapunkon belépve számos ügyet tud intézni! KARÁCSONYI AKCIÓINK facebook oldalunkon követhetőek ! Legyen követőnk! facebook.com/enett.hu >>>

Vissza a lap tetejére


Komplett otthoni informatika, home working, teljes vállalkozói adminisztrációhoz eszközrendszer: számítógép/laptop, nyomtató/szkenner, tablet, telefon és alközpont. Igényre szoftver előtelepítés, vírus- és adatvédelem. Üzemeltetés támogatással is Partnereink bevonásával.

Vissza a lap tetejére


Komplexebb szolgáltatásaink között a rendszer és épület felügyelet, Smart ingatlan, távmenedzsment szolgáltatások is megtalálhatóak. Egyedi igények pontosítása, bővebb információ és ajánlat ügyfélszolgálatunkon. Telephelyek és dolgozók közötti "belső" VoIP alapú kommunikáció!

Vissza a lap tetejére


Xiaomi készülékek árlistánkban, függetlenek is! pl.: Mi A2, Dual SIM, 6/128GB, fekete 3.149-Ft/hó a készlet erejéig.

Vissza a lap tetejére


Kényelmesen bankolhat mobiljával. EXTRAK menü pontban csokorba foglaltuk a vezető bankok alkalmazásait. Hitelkerete meghatározásával megyei éves autópálya matrica vásárlás mobiljáról.

Vissza a lap tetejére


<<< Velünk Ön is támogatja: a Szívbeteg Csecsemőkért KH Alapítvány -t valamint az óvodás és kisiskolás sakkot és focit >

Vissza a lap tetejére