Hírek - aktualitások


Komplett otthoni informatika, home working, teljes vállalkozói adminisztrációhoz eszközrendszer: számítógép/laptop, server, nyomtató/szkenner, tablet, telefon és alközpont. Igényre szoftver előtelepítés, vírus- és adatvédelem. Üzemeltetés támogatással is Partnereink bevonásával.

Vissza a lap tetejére


Okosórába keres SIM kártyát? A legtöbben így választottak: (1) hívásra és GPRS (mobil) internetre is képes eszközbe B100, A101 és F2 illetve (2) csakis hívásra és hívás fogadásra alkalmas eszközbe C0 és A101. (3) csakis hívásra és hívás fogadásra alkalmas eszközbe, (!) amennyiben telefon készüléke közelsége nélkül az abban lévő saját hívószámán kíván elérhető lenni és saját számát kívánja láttatni a hívottnál, akkor javasolt az autóskártya választása. (Díja: 1.270-Ft/hó)

Vissza a lap tetejére


Komplexebb szolgáltatásaink között a rendszer és épület felügyelet, Smart ingatlan, távmenedzsment szolgáltatások is megtalálhatóak. Egyedi igények pontosítása, bővebb információ és ajánlat ügyfélszolgálatunkon. Telephelyek és dolgozók közötti "belső" VoIP alapú kommunikáció!

Vissza a lap tetejére


Xiaomi készülékek árlistánkban, függetlenek is! pl.: Mi A3, Dual SIM, 4/128GB, fekete részletre 3.149-Ft/hó a készlet erejéig. Megfelelő tarifa választással egész hónapban kézben tarthatja OKOS INGATLAN ill. Távfelügyeleti rendszerét!

Vissza a lap tetejére


Kényelmesen bankolhat mobiljával. EXTRAK menü pontban csokorba foglaltuk a vezető bankok alkalmazásait. Hitelkerete meghatározásával megyei éves autópálya matrica vásárlás mobiljáról.

Vissza a lap tetejére


<<< Velünk Ön is támogatja: a Szívbeteg Csecsemőkért KH Alapítvány -t valamint az óvodás és kisiskolás sakkot és focit >

Vissza a lap tetejére