Hírek - aktualitások


Független modellek részletre is: CAT B25 DS 855-Ft/hó és CAT S41 5560-Ft/hó valamint Doogee X60 L 1530-Ft/hó , NOKIA 2.1 DS 1484-Ft/hó , Xiaomi Redmi GO havi részlete 1169-Ft/hó !

Vissza a lap tetejére


BŐVÜLÉS AKCIÓNK FOLYTATÓDIK Igényeljen új hívószámot vagy csatlakozzon hívószámával az e-nett mobil flottához és nyerjen 4G-s USB STICK MODEMET és hozzá 2 hónapra OSZTHATÓ KORLÁTLAN BELFÖLDI SZÉLESSÁVÚ INTERNETET! (laptop, PC, stb. számára) A sorsoláson minden 2019.06.01. és 2019.06.30. közötti újabb hívószám (új vagy meglévő hívószám hordozása) és annak ajánlója is részt vesz. Aki nem nyer, az választhat https://e-nett.hu/akcio.php A május hónap során új hívószámot igényeltek vagy meglévő hívószámmal csatlakozottak közötti sorsoláson 4G-s USB stick modemet és hozzá 2 hónapra korlátlan belföldi szélessávú internetet nyert Ügyfeleink: Z.Kft./Újlengyel; V.Dávid/Ádánd; H.László/Nemesvámos! Gratulálunk a nyereményhez!

Vissza a lap tetejére


Kényelmesen bankolhat mobiljával. EXTRAK menü pontban csokorba foglaltuk a vezető bankok alkalmazásait. Hitelkerete meghatározásával megyei éves autópálya matrica vásárlás mobiljáról.

Vissza a lap tetejére


<<< Velünk Ön is támogatja: a Szívbeteg Csecsemőkért KH Alapítvány -t valamint az óvodás és kisiskolás sakkot és focit >

Vissza a lap tetejére