Hírek - aktualitások


e-smart Komplexebb szolgáltatásaink között a rendszer és épület felügyelet, Smart ingatlan, távmenedzsment szolgáltatások. Egyedi igények pontosítása, bővebb információ és ajánlat ügyfélszolgálatunkon. Telephelyek és dolgozók közötti "belső" VoIP alapú kommunikáció!

Vissza a lap tetejére


Kérjük új hívószám ill. készülék (laptop, telefon ...) igényléseknél a postai úton megküldést válassza ill. igényelje, mert az üzletekben kiszolgálás rendje napról napra változik. info@e-nett.hu

Vissza a lap tetejére


e-office Komplett otthoni informatika, home working, teljes vállalkozói adminisztrációhoz eszközrendszer: projektor, számítógép/laptop, nyomtató/szkenner, tablet, telefon és alközpont. Igényre szoftver előtelepítés, vírus- és adatvédelem. Üzemeltetés támogatással is Partnereink bevonásával. TeamPoint Partnerek jelentkezését várjuk! Partnerré válás után érdeklődés Ügyfélszolgálatunkon és e-nett.hu/kapcsolatfelvetel.php

Vissza a lap tetejére


Születésnapi akció augusztusban született Ügyfeleinknek! ... Nem játék, hanem ajándék! ... Ajándékként egy lépcsővel nagyobb szélessávú belföldi és EU adatkeretet használhat hívószámán születésnapja hónapjában, csak igényét jelezze >>> facebook.com/e-nett.hu <<< oldalunkon. Oldalunkon mutatott aktivitással az ajándékot igénylő Ügyfeleink már az eggyel nagyobb belföldi és EU szélessávú internet adatkeretet használják születésük hónapjában: Alsónémedi, Bonyhád-Majos, Budapest, Felsőtárkány, Miskolc, Pókaszepetk, Siófok, Székesfehérvár, Szentlőrinc, Szentlőrinckáta, Úri.

Vissza a lap tetejére


Okosóra SIM kártya foglalattal? A legtöbben így választottak: (1) hívásra és GPRS (mobil) internetre is képes eszközbe B100, A101 és F2 illetve (2) csakis hívásra és hívás fogadásra alkalmas eszközbe C0 és A101. (3) csakis hívásra és hívás fogadásra alkalmas eszközbe, (!) amennyiben telefon készüléke közelsége nélkül az abban lévő saját hívószámán kíván elérhető lenni és saját számát kívánja láttatni a hívottnál, akkor javasolt az autóskártya választása. (Díja: 1.270-Ft/hó)

Vissza a lap tetejére


<<< Velünk Ön is támogatja: a Szívbeteg Csecsemőkért KH Alapítvány -t valamint az óvodás és iskolás sakkot és focit >

Vissza a lap tetejére


Egyre több jelzést kaptunk, hogy külföldi telefonszámokról érkeznek hívások (akár az éjszaka közepén), pedig nincs ismerős az adott országban. Az akár extrém magas költségek elkerülésére javasoljuk az ilyen hívások fogadását elkerülni, visszahívni semmiképpen nem javallott! A kiszolgálással és a szolgáltatásokkal kapcsolatos információkat itt és a facebook.com/e-nett.hu oldalon frissítjük.

Vissza a lap tetejére


Hitelkerete meghatározásával megyei éves autópálya matrica vásárlás mobiljáról, vagy a LOTTÓZÓ alkalmazás telepítését követően szelvény vásárlás, fogadások megtéte telefonról. Kényelmesen bankolhat mobiljával. EXTRAK menü pontban csokorba foglaltuk a vezető bankok alkalmazásait: e-nett.hu/netbankolas.php.

Vissza a lap tetejére


e-office Komplett otthoni informatika, home working, teljes vállalkozói adminisztrációhoz eszközrendszer: számítógép/laptop, server, nyomtató/szkenner, tablet, telefon és alközpont. Igényre szoftver előtelepítés, vírus- és adatvédelem. Üzemeltetés támogatással is Partnereink bevonásával.

Vissza a lap tetejére