Internet telefonálás - CallVoIP


Kedvező nemzetközi hívás díjak bárhonnan a világon, ahol internet elérése (pl.: Mobilnet vagy WiFi) van eszközének, legyen az okos telefon, tablet, laptop vagy VoIP telefon.

Nemzetközi hívásnak minősül a hívás, amennyiben a belföldi hálózatra csatlakozott készülékről külföldi számot hívunk.


A havi CallVoIP költség limitálható. Beállítható a havi költség keret.


A NEMZETKÖZI hívás költségek csökkentésére jó lehetőséget biztosít a CallVoIP opciós internet telefon szolgáltatás. A legtöbb ország vezetékes és mobil számainak hívása a megszokott mobil GSM hívásnál jelentősen kedvezőbb díjjal, másodperc elszámolással történik.


A CallVoIP szolgáltatás aktiválásával és a tárcsázó ZOIPER alkalmazás elindításával a készülék névjegyzékéből kényelmesen indíthat VoIP hívást vezetékes ill. mobil számokra. (Fontos! A névjegyzékből híváshoz a hívószám nemzetközi formátumban tárolandó. pl.: osztrák 0043…, német 0049… stb.). Természetesen be is írható a tárcsázó sorba a hívni kívánt telefonszám. pl.: 00498654123456


Érdekelheti: A CallVoIP szolgáltatás az alábbi esetekben lehet különösen érdekes az Ön számára (figyelembe véve a nemzetközi és roaming GSM tarifákat):
Vannak nemzetközi hívásai, melyek díjánál a CallVoIP sokkal kedvezőbbet kínál az adott hívás irányba. Lásd díjak
Vannak roaming hívásai, melyek díjánál a CallVoIP kedvezőbbet kínál az adott hívás irányba. Lásd díjak


További előnyök:
A hívás költség elkülöníthető, a mobil GSM és a CallVoIP hívások külön láthatóak a számlában. pl.: könyvelés számára vagy munkavállaló ill. egyéb szándék esetén.
Belföldi és nemzetközi számokat hívhat VoIP hívással okos telefonról, tabletről, laptopról.

A CallVoIP szolgáltatás okos telefonok, tabletek, asztali VoIP (SIP) telefonok, laptopok, és PC-k, egymás közötti kommunikációját teszi lehetővé.

A CallVoIP szolgáltatások mindenkori igénybe vételének technikai feltétele megfelelő internet kapcsolat (WiFi, mobil internet, ADSL, stb.) – mely nem blokkolja a VoIP ill. SIP kommunikációt – és ezen kapcsolatok kezelésére alkalmas eszköz. Ilyenek az okos telefonok ( Android vagy IOS rendszerrel), laptopok ill. PC-k a VoIP alkalmazás telepítését és beállítását követően, valamint az asztali VoIP/SIP telefonok.

A CallVoIP szolgáltatás nélkül a megszokott (GSM) módon történő nemzetközi hívás belföldről továbbra is 101 vagy 152 ill. 172Ft/perc stb. a nemzetközi díjzóna besorolás szerint.

GSM nemzetközi hívásviszonylatok
példák alap és korlátlan GSM csomagokkal valamint CallVoIP hívásokkal

Nemzetközi zónák

Bővebb információval, szolgáltatás aktiválással, CallVoIP limit beállítás igényével keresse Ügyfélszolgálatunkat lenti elérhetőségeinken.