2. Hipernet otthon ill. irodában


HIPERNET: a HIPERNET az elérhető legmodernebb 4G technológián alapuló villámgyors mobilinternet max. le-/feltöltés 300/50 Mbps. A vezetékes/kábeles internet alternatívája.

m-flott internet csomagokról:
Belföldi internet használattal nem merülhet fel a havi alapdíjon túl többlet (forgalmi) költsége. Minden internet csomagunk időben korlátlan és az egész hónap során biztosítja az internet hozzáférést. A havi adatkeret a max. elérhető sebesség miatt lényeges. Havi adatkereten belül a maximális le-/feltöltés 300/50 Mbps. A havi adatkeret elérését követően is használható az internet hozzáférés, csupán a hálózat az elérhető max. le-/feltöltést 256/128 kbps-ra lassítja a hónap végéig. A további használatnak nincs többlet díja.

Egy internet célú előfizetés használata egy vagy két távoli helyszínen, akár számos eszköz számára nyújthat internet hozzáférést.
Felhasználási lehetőségekre lásd alábbi példáinkat:
    2.1. 1 időben 1 helyszínen 1 eszköz lásd alábbi ábra


    2.2. 1 időben 1 helyszínen több eszköz lásd alábbi ábra


3. Adatmegosztó SIM_2 kártyával megosztva okosabb: 2IN1 Akár 1 előfizetéssel, 2 helyszínen, számos internetező eszköz.
pl.: Egyetlen KORLÁTLAN internet előfizetés és egész hónap során 2 db SIM kártyával max. 300/50 Mbps le-/feltöltés!
Adatmegosztó (második SIM_2) segítségével megoszthatja egyetlen (SIM_1) előfizetés internet szolgáltatását két SIM kártya között, így két helyszín és több eszköz számára. Az előfizetés így egyszerre biztosíthat internetet két helyszínen telefonok, tabletek, laptopok, számítógépek, okos TV -k és VoIP telefonok számára.
A havi adatkeret együtt felhasználását követően mindkettő kártyára a fenti lassítási szabály érvényes a hónap végéig. A SIM_2 kártyáról GSM hívás nem kezdeményezhető és nem fogadható, csakis internet és SMS szolgáltatás érhető el vele. Egy (SIM_1) kártyához egy (SIM_2) igényelhető.

    3.1. 1 időben 2 helyszínen több eszköz + 1 eszköz
pl.: router + USB stick modem pl.: otthon, albérlet, nyaraló, üzlet, iroda, műhely, autó... lásd alábbi ábra


    3.2. 1 időben 2 helyszínen több eszköz + több eszköz
pl.: router + router pl.: otthon, albérlet, nyaraló, üzlet, iroda, műhely, autó... lásd alábbi ábraTIPP Internet előfizetés adatmegosztó SIM_2 kártyájának alkalmazására: 2 telephely kiszolgálása.
Bővebben

INFO_PLUSZ:
Az Önnek díjmentes Telenor MyTV Start csomag aktiválásával (élő TV csatornák: M1, M2, M4 SPORT HD, M5, DUNA, DUNA WORLD, MYTV ) nem merül fel költsége, továbbá internet csomagja biztosítja a KORLÁTLAN belföldi internetet a szolgáltatás használatához.
A MyTV szolgáltatás csomagokkal hívószámonként 4 TELENOR MyTV telepítés (telefonok, tabletek, laptopok, stb.) áll rendelkezésre! lásd MyTV