Adatmegosztó SIM kártya

Egy előfizetéssel internetezhet egy időben, két helyen, több eszközön!

Az Adatmegosztó SIM2 kártya igénylésével megoszthatja a törzskártya SIM1 ( internet előfizetés ill. beszéd célú kártya ) internet szolgáltatásában foglalt adatkeretét két SIM helyszínen több készülék számára.
A törzskártya SIM1 és az adatmegosztó SIM2 együtt használják a törzskártya SIM1 havi adatkeretét.

SIM1 Telefonja Mobilnet szolgáltatását a SIM2 adatmegosztó kártyával egy időben, egy másik eszközben, egy másik helyen is használhatja. Mobilnet egyszerre két SIM használattal
Telefonja mellett internet egy másik telefon, tablet, laptop, USB stick modem vagy egy router számára.

SIM1 Internet előfizetése internetét a SIM2 adatmegosztó kártyával egy időben, egy másik eszközben, egy másik helyen is használhatja. Internet előfizetés egyszerre két SIM használattal

További alkalmazási ötletek:

Miért jó ez?

Mit tud elérni sebességben? Amit telefonjával csak el tud érni. Amennyiben jelenleg vezetékes (ADSL) internetet használ, javasoljuk egy SPEEDTEST futtatásával a le-/feltöltési jellemzőket összevetni. Hálózati támogatás Le-/feltöltésre max. 300/50Mbps.

Havi díj      630,-Ft (ez már bruttó)

Forgalmi díjak

Minden Törzskártyához legfeljebb egy Adatmegosztó SIM tartozhat. Amennyiben az Adatmegosztó bármilyen okból megszüntetésre kerül, Adatmegosztó az adott Törzskártyához egy éven belül nem rendelhető meg újra.

Az Adatmegosztó SIM önállóan, előfizetés nélkül nem vehető igénybe.

Amennyiben Autóskártya tarifacsomagra vonatkozó előfizetéssel rendelkezik, abban az esetben az Adatmegosztó nem vehető igénybe.

Amennyiben adatmegosztó kártyát kíván igényelni valamelyik beszéd vagy internet kártyájához, úgy kérjük jelezze igényét Ügyfélszolgálatunk felé.