ESET Mobile Security

Az okostelefonok és tabletek terjedésével egyre fokozódnak a mobilkészülékekhez kapcsolódó biztonsági kockázatok is.
Az ESET Mobile Security szoftverrel Androidos eszközén is maximális biztonságban tudhatja személyes adatait, míg a Lopásvédelem funkció gondoskodik eltűnt eszközén adatai védelméről.

Az igénylés lépései:


Internetezéshez és online pénzügyekhez is mobilt használ?

Az ESET Mobile Security a többszörösen díjnyertes NOD32 mesterséges intelligencián alapuló keresési technológiájának köszönhetően gyors és megbízható védelmet biztosít személyes adatainak, miközben nem lassítja le készülékét.


Elveszítette okoseszközét?

Az ESET Mobile Security szoftver a my.eset.com weboldalról vezérelhető Lopásvédelem funkcióval is rendelkezik, amellyel értesülhet arról, ha valaki megpróbál hozzáférni az Ön adataihoz. A szoftverrel lehetősége nyílik arra is, hogy a távolból lezárja mobiltelefonját, és törölje annak tartalmát, illetve üzenetet jeleníthet meg elveszett mobileszköze képernyőjén.


Mindenre kiterjedő felügyet kockázatok nélkül

A biztonsági vizsgálat leellenőrzi a telefon azon részeinek állapotát, amelyek biztonsági kockázatot jelenthetnek. Ilyen a Bluetooth kapcsolat állapota, a készülék hálózati láthatósága, a szabad tárhely mérete, a futó alkalmazások állapota, az akkumulátor töltöttségi szintje, illetve, hogy melyik mobilhálózatra csatlakozik a telefon. Minden vizsgálat alkalmával a program egy átlátható tájékoztató felületen jelzi, ha valamelyik fent említett funkció figyelmet igényel.


 
További részletek
 

 
Vissza a lap tetejére