Költségcsökkentés (belföld-belföld)


Kedvezményes körzet

Budapest-i 1-es vezetékes körzet hívása esetén kedvező hívásokra vonatkozó szolgáltatás. A szolgáltatás csak belföldön használható.

Vissza a lap tetejére


5 perc után 0 szolgáltatás

A szolgáltatás nyújtotta kedvezmény az opció havi díjáért minden Telenor hálózaton belüli, legfeljebb 60 perces hívásra vonatkozik. Az 5 perc után 0 Ft szolgáltatás megrendelésével a Telenor hálózaton belüli hívásokért az első öt percben a hívás hosszának megfelelő, - akár kedvezményekkel csökkentett - percdíjjal számított összeg, míg az öt perc feletti részért 0 Ft kerül számlázásra. A lebeszélhető percekbe természetesen nem számít bele a szolgáltatás által érintett hívások nulla forinttal számlázott része. A szolgáltatás csak belföldön használható.

Vissza a lap tetejére


Hálózaton belüli SMS 40

A 40 SMS csomag havi 40 db kedvezményes, belföldi hálózatokba elküldhető SMS-t tartalmaz. Optimális kihasználással 9,9 Ft/db

Vissza a lap tetejére


Hálózaton belüli SMS 90

A 90 SMS csomag havi 90 db kedvezményes, belföldi hálózatokba elküldhető SMS-t tartalmaz. Optimális kihasználással 8,8 Ft/db

Vissza a lap tetejére


Hálózaton belüli SMS 150

A 150 SMS csomag havi 150 db kedvezményes, belföldi hálózatokba elküldhető SMS-t tartalmaz. Optimális kihasználással 7,93 Ft/db

Vissza a lap tetejére


Belföldi SMS 35

A 35 SMS csomag havi 35 db kedvezményes elküldhető SMS-t tartalmaz. Optimális kihasználással 11,5 Ft/db A szolgáltatás EU roaming és 1-es díjzóna területén is felhasználható.

Vissza a lap tetejére


Belföldi SMS 75

A 75 SMS csomag havi 75 db kedvezményes elküldhető SMS-t tartalmaz. Optimális kihasználással 10,5 Ft/db A szolgáltatás EU roaming és 1-es díjzóna területén is felhasználható.

Vissza a lap tetejére


Belföldi SMS 120

A 120 SMS csomag havi 120 db kedvezményes elküldhető SMS-t tartalmaz. Optimális kihasználással 9,5 Ft/db A szolgáltatás EU roaming és 1-es díjzóna területén is felhasználható.

Vissza a lap tetejére