Deezer


Deezer zene

A Deezer egy 40 millió dalból álló adatbázis, amit streamingelve lehet hallgatni. Válassza ki aktuális kedvenc zenéit a Deezeren, rakja be lejátszási listákba és hallgassa mobilodon akár menet közben, offline módon is. A Deezer Zene havidíjas szolgáltatás a zenehallgatással járó adatforgalmat nem tartalmazza. Az adatforgalom a tarifa- illetve szolgáltatáscsomagodban foglalt adatmennyiség terhére és feltételei szerint kerül majd kiszámlázásra, illetve levonásra. A Deezer Zene szolgáltatás használata intenzív adatforgalmazással járhat, ezért legalább 500MB adatmennyiséget tartalmazó, illetve az adatmennyiség felhasználását követően lassításra kerülő szolgáltatás vagy tarifacsomag ajánlott.

Vissza a lap tetejére


MyMusic Start

A Telenor MyMusic-kal normál hangminőség mellett 15 órányit, hallgathatja a Deezer, Apple Music és a TIDAL kifogyhatatlan zenetárát vagy az online rádiók adását.

Vissza a lap tetejére


MyMusic Nonstop

A Telenor MyMusic-kal normál hangminőség mellett korlátlanul hallgathatja a Deezer, Apple Music és a TIDAL kifogyhatatlan zenetárát vagy az online rádiók adását.

Vissza a lap tetejére