e-nett Infokommunikációs Kft.


FRISS INFORMÁCIÓÉRT KATTINTSON IDE:
LAPTOP, NYOMTATÓ, TV és készülék árlista + MOBIL telefon tarifák + INTERNET előfizetések + Android Vírus- és Adatvédelem
FACEBOOK.COM/E-NETT.HU


Jogszabályváltozás július 1-től!


Kérjük, ellenőrizze adószámát (amennyiben van, ez nem az adóazonosító jel!) a számláján Vevő/számlafogadó mezőben! Számelírás, hiányosság vagy megszűnés esetén kérjük a szükséges módosítást jelezni szíveskedjen!

A 2020. július 1. napon újabb számla kiállítást érintő jogszabály változás lép életbe. Ezen időponttól kezdve az adószám első nyolc számjegye kötelező adattartalma lesz minden számlának, ha belföldön nyilvántartásba vett adóalanynak (egyéni vállalkozó, Kft., Bt. stb.) történik a termék értékesítése és/vagy szolgáltatás nyújtása. 2020.07.01. naptól ezen számlák, 2021.01.01. naptól pedig minden számlát kiállító szolgáltató, értékesítő összes számlája on-line adatszolgáltatásként bekerül a NAV rendszerébe.

Adategyeztetés elmaradása esetén, az ebből eredő esetleges NAV megállapításokért, szankciókért nem tudunk felelősséget vállalni.

Fontos lehet az Ön számára!

Az eddig ismert számla tételeivel minden egyes hívószám látható lesz a NAV számára.

Amennyiben hívószámai közül valamelyiket már nem vállalkozásában használja ill. nem kívánja a vállalkozás számlájában szerepeltetni (pl.: a bejelentett munkavállalók, munkakörök száma érdemben elmarad a szerződött telefonok számától), javasoljuk éljen ezen hívószámok esetében a díjmentes szerződő módosítás lehetőségével. A hívószámok egymás közötti csoporton belüli korlátlan 0-Ft/perc hívása változatlanul megmarad.

Ezen számokra más vállalkozása vagy Ön ill. Munkavállalója magánszemélyként is szerződhet úgy, hogy a szerződés módosítás során megtarthatja a hívószámok jelenlegi tarifáját vagy egy újabb tarifára módosíthatja.

Készülék (laptop, TV, nyomtató, mobil, tablet …) vásárlási számláit továbbra is bármelyik aktív szerződésére kiállíttathatja (kivéve részletfizetés esetén).

A fentiekre felkészüléshez honlapunkon belépve Ügyfélirodájában ellenőrizheti, módosíthatja, adhatja meg vagy e-mail-ben írhatja meg felénk adószámát (nem adóazonosító jelét). Amennyiben korábban megadott adószáma törlésre, módosításra került ill. megszűnt, kérjük ennek jelzését.


Akcióink a Facebook.com/e-nett.hu oldalon!

Általános mobil és internet információinkat mostantól megtalálja itt is.Hasznos információk közvetlen linkjei:

Visszaélések, csalások megelőzése
Internet adatmegosztó SIM
Mobil netbankolás telepítő segédlet
SMS csomagok
Konferencia beszélgetés
myTV mobilon használatbavétel
Autóskártya avagy 1 hívószám két eszközben
Szerencsejátékok TOTÓ LOTTÓ mobilróle-nett Infokommunikációs Kft.
Levelezési cím: H-8601 Siófok, Pf.: 57.
Képviselet: H-8600 Siófok, Wesselényi u. 87.
Ügyfélszolgálat:
Mobil: +36 20 363 88 88 Telefon: +36 84 506 706
e-mail: info@e-nett.hu
Honlap: www.e-nett.hu
Facebook: facebook.com/enett.hu
Bankszámlaszám:

K&H Bank HU 78 10403923-00005387-00000003 Swift kód: OKHBHUHB
Erste Bank HU 15 11992505-06294155-10000018 Swift kód: GIBAHUHB

Ez az e-mail bizalmas információkat tartalmazhat, ezért törvényesen védett.
Kizárólag a címzett olvashatja. Amennyiben nem Ön a címzett, titoktartásra kötelezett. Ha a levelet véletlenül vagy tévedésből kapta meg, kérem lépjen velem kapcsolatba.
This email message contains confidential information and is therefore legally protected. It is exclusively intended for the addressee. If you are not the addressee, you are bound to secrecy. Should you receive this email unintentionally or by error, please contact me.

Az e-mail kinyomtatását megelőzően gondoljon a természetre!
Please consider the environment before printing this e-mail.

2003 © 2020 e-nett kft